luni, 11 iulie 2011

Bioeel triathlon challenge !!! 9 iulie

     In sfarsit s-a facut si dimineata . . . L-am incalecat pe Gigiutza Tanculetu' si am coborat pe el 24 km, pana in Brasov; locu' unde aveam sa ma intalnesc cu prietenii mei si sa plecam spre Targu Mures la vestitul triathlon Bioeel. Mi-am urcat Tanculetul pe masina si am pornit la drum . . .


Dupa 3 h de mers cu masina, am ajuns la destinatie. Dupa ce ne-am cazat si am lasat bagajele, ne-am hotarat sa mergem sa facem baie in vestitul complex Weekend; iar cum nu aveam costumul de baie la mine a trebuit sa inot in pantalonii de bike.
     Noaptea a fost destul de lunga si asta din cauza caldurii si a patului care a scartait la fiecare miscare facuta .Spre surprindrea mea, dimineata nu m-am trezit asa de obosita pe cat ma asteptam.
Startul nu s-a dat la 11 fix asa cum ar fi trebuit si cred ca s-a dat undeva pe la si 20; lucru ce a fost destul de dureros pentru si mine si asta din cauza caldurii de nesuportat.
Prima proba a fost cea de inot. Norocul meu a fost ca am facut sfafeta si am avut de parcurs doar partea de biciclat; altfel nu stiu cum reuseam sa inot 1 km in frigurosul Mures. Colega mea Sabina, a reusit sa scoata un timp extraordinar de bun si anume 0:15:55 h iesind a 7-a persoana din apa. Stafeta a continuat cu partea de biciclat, unde am avut de pedalat 25 km pe un traseu ingrozitor; plin de santuri de tractor . . . Aici am reusit sa cad si sa-mi julesc destul de rau genunchiul stang, iar acum abia daca ma mai pot misca ( sper sa-mi treaca pana in weekend, cand am urmatorul concurs )
     Cu toate astea, am reusit sa scot un timp destul de bunicel 1:05:30 h , in care am parcurs 25 km pe un drum deloc placut mie.

Am predat stafeta mai departe . . . Alexa a reusit si ea sa scoata un timp foarte bun si anume 0:37:53 h; astfel clasandu-ne pe locul II la stafeta open feminin cu un timp total de 1:59:18 h

Locul II avand in vedere ca a fost primul nostru concurs facut impreuna, chiar pot spune ca a fost o realizare !


                          Bravo fetelor !!! sunt mandra de voi !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu